Natte voeten voor La Liberté

112
foto: Martin Nuver / 112groningen.nl

In de flat La Liberté aan de Laan van de Vrijheid is de regen van woensdag niet alleen buiten het gebouw gebleven. Met name de recreatieruimte op de vierde verdieping veranderde ongewild in een zwembad.

Het water droop langs de muren naar beneden. Vermoedelijk zijn er meer ruimtes door de lekkage getroffen. in het twintig verdiepingen tellende gebouw zijn 120 appartementen en diverse bedrijfsruimtes gevestigd.

De brandweer is langs geweest om te controleren of er geen gevaarlijke situatie ontstond. Dat bleek niet het geval. Het is nu aan de eigenaar van het pand, woningstichting Patrimonium, om de schade op te lossen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *