FC Groningen ongewijzigd tegen Utrecht

FC Groningen treedt zondag met dezelfde elf namen als tegen NEC aan tegen FC Utrecht. Dat betekent dat David Texeira opnieuw in de spits zal starten en Michael de Leeuw, teruggekeerd van een blessure, genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

Timo Letschert viel deze week met liesklachten uit tijdens de training, maar kreeg vrijdagochtend gewoon weer een hesje toebedeeld. Daardoor lijkt William Troost-Ekong zijn competitiedebuut nog even uit te moeten stellen.

De koploper van de Eredivisie trapt zondag op 14:30 af in de eigen Euroborg. De club waarschuwt belangstellenden voor grote drukte bij de kassa’s. Men wordt verzocht om op tijd te komen, of om zaterdag de kaarten al op te halen.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:
Marco Bizot; Johan Kappelhof, Timo Letschert, Eric Botteghin, Giliano Wijnaldum; Rasmus Lindgren, Tjaronn Chery, Nick van der Velden; Andraz Kirm, David Texeira, Filip Kostic.