Politie zoekt getuigen beroving

112

De politie zoekt getuigen van een beroving van een 30 jarige inwoonster  uit de Davidsstraat. Ze is  door nog 2 onbekende mannen beroofd.

De vrouw liep woensdagnacht in de Davidstraat en kwam 2 mannen tegen. Ze vroegen haar iets, toen zij antwoord gaf greep één van de daders haar tas. Zij werd daarna ook nog enkele keren geslagen. De mannen gingen daarna op de vlucht, richting de loopbrug van het station. In de tas zat onder meer een portemonnee en  autosleutels. De eerste verdachte is een  negroïde man rond de 25 jaar, hij is ongeveer 1.80 lang en had een slank postuur, een bol gezicht en een ronde neus en heeft kroezig haar. Hij sprak de Nederlands taal niet goed. De tweede verdachte is ook een negroïde man van rond 25 jaar, hij is iets langer met een slank postuur en een bol gezicht. Ze droegen allebei donkere kleding.

Als u iets gezien heeft kunt u contact opnemen met de politie.