Parkeerbon leidt tot arrestaties

Twee mannen van 45 en 24 jaar uit Drachten zijn maandagnacht door het lint gegaan nadat een bekende van hen een bekeuring kreeg voor fout parkeren. De twee werden geboeid afgevoerd en hebben de nacht in de cel doorgebracht.

De twee zouden door de bekende van de Grote Markt worden opgepikt. Helaas voor de automobilist stonden daar ook agenten, die hem waarschuwden dat hij zijn auto niet op de Grote Markt kon parkeren. Toen hij dat even later toch deed, kreeg hij dan ook een bekeuring.

Op dat moment kwamen de twee mannen uit Drachten aan, die zich meteen met de zaak bemoeiden. De agenten adviseerde het tweetal om in de auto te stappen en weg te rijden, maar daar hadden ze geen zin in. De agenten trokken de wapenstok, toen de mannen agressief werden en sloegen het tweetal in de boeien.