Ergernis om hondenpoep in speeltuin

Weinig mensen zijn verzot op hondenpoep, zo ook de mensen van speeltuinvereniging Oosterpark. Toch vinden zijn vaak zakjes met hondenkeutels in hun prullenbak.

Hondenbezitters zijn verplicht om de feces van hun huisdier op te ruimen. In de Oosterparkwijk doen veel baasjes dit trouw en dumpen de uitwerpselen in de dichtstbijzijnde prullenbak. Helaas voor de speeltuinvereniging aan de Oliemuldersweg, is dit vaak hun prullenbak. Omdat de stank op een gegeven moment niet meer te harden was, is het probleem aangekaart bij de gemeente. De gemeente gaf te kennen dat er geen budget is voor extra prullenbakken.

De speeltuinvereniging overweegt nu om hun prullenbakken weg te halen.

Deel dit artikel:

  1. Geen budget voor een paar extra prullebakken, groen onderhoud etc. Het gmeente-bestuur laat liever de woon- werkomgeving van de stadjers verpauperen dan ook maar iets te bezuinigen op oa het MONSTRUM.

  2. Maar waarom leegt de speeltuinvereniging dan zelf niet even hun afvalbak. Lijkt me de kortste klap. Hondebezitters doen hun best om de poep op te ruimen, en zo doet ieder wat aan het probleem

  3. Het zijn maar enkele, en zeker niet veel, baasjes in de Oosterparkwijk die trouw de poep van hun honden opruimen. De meeste baasjes laten de poep nog altijd gewoon liggen waar hun hond het laat vallen.

  4. Wat vind ik van dit citaat “Weinig mensen zijn verzot op hondenpoep, zo ook de mensen van speeltuinvereniging Oosterpark. Toch vinden zijn vaak zakjes met hondenkeutels in hun prullenbak.”

  5. Ik zelf wandel met mijn honden altijd in een uitrengebied zonder opruimplicht maar soms kom ik langs een uitrengebied met opruimplicht waar GEEN of maar 1 vuilnisbak is.
    Ik weet dat hondenbelasting in de pot algemene middelen gaat maar eigenlijk is dat geld meer dan voldoende om meerdere strontzakbakken neer te zetten bij uitrenplekken waar een opruimplicht geldt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *