Orange Skyline wint POPgroningen Talent Award

De POPgroningen Talent Award is vrijdagavond ten prooi gevallen aan Orange Skyline. In een volgepakt Vera versloeg de postpunkrevivalband concurrenten Sprokkelhout, Animal Antics en Meadowlake. Met catchy en energieke nummers overtuigde de vierkoppige formatie niet alleen de vakjury, maar kreeg zij ook het publiek vol overtuiging achter zich.

De band bestaat uit de zingende gitaarbroertjes Stefan en Niels van der Wielen, basgitarist ‘Benus’ en drummer Mart Atema. Orange Skyline won niet alleen eeuwige roem. De band mag nu ook optreden op het Bevrijdingsfestival en Eurosonic. Daarnaast is de groep verzekerd van deelname aan de Sena POPnl Award in 2014, dat in de Melkweg plaatsvindt. Ook mag Orange Skyline een EP opnemen in de studio van Floris Jonker en krijgen de bandleden gratis masterclasses en coaching.

De agenda van de jongens staat de komende weken alweer goed gevuld. De eerstvolgende optredens in Groningen vinden volgend weekend plaats. Vrijdag staat Orange Skyline in Café de Walrus, zaterdag keert de band terug in Vera om samen met The Black Cult en Model Depose een show weg te geven.