OOG Sport live bij ontknoping eredivisie volleybal

nieuws

OOG Radio is zaterdag met OOG Sport live bij de ontknoping in de eredivisie volleybal. In deze uitzending staat de beslissingswedstrijd voor het kampioenschap tussen Abiant/Lycurgus en Landstede centraal. Nadat beide ploegen twee keer gewonnen hebben is de stand 2-2 en valt zaterdagavond de beslissing in de laatste van de best-of-five serie.

Naast deze kampioenskraker is er ook aandacht voor de laatste competitiewedstrijd van de korfballers van Nic./Alfa-college. De korfballers van Nic./Alfa-college nemen het zaterdagavond in de eigen topsporthal van het Alfa-college op tegen koploper PKC/Hagero. De ploeg van trainer Harold Jellema kan zich zo opmaken voor de duels om lijfsbehoud in de korfballeague.

Zaterdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. OOG Radio is te ontvangen in heel Groningen op 106.6FM te ontvangen in de ether, op de kabel op 105.5FM, digitaal op kanaal 780 en via internet op: http://luister.oogradio.nl.