Inzamelingsactie herinrichting binnentuin Martini Ziekenhuis

De Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis begint maandag met een inzamelingsactie voor een nieuwe binnentuin. De tuin moet voor iedereen toegankelijk worden.

Dit jaar start de bouw van een nieuw paviljoen, de inrichting moet hier in de toekomst goed op aansluiten. De tuin moet de patiënten en buurtbewoners afleiding en ontspanning bieden, hiervoor worden wandelpaden, beschutte zitjes en speeltoestellen gebouwd.

Hans Feenstra, bestuursvoorzitter van het Martini Ziekenhuis gunt het zijn patiënten om even naar buiten te kunnen. ‘De zon op je huid, vogels horen zingen bloemen ruiken, frisse lucht opsnuiven, dat kan nu allemaal niet. Nergens kunnen patiënten en bezoekers lekker buiten zitten, terwijl dat zo belangrijk is voor revalidatie en herstel.’

 

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *