Kiezeldagen in Stad van start

Bandjes, DJ’s en leuke spelletjes. De stad staat vanaf dinsdag in het teken van de jaarlijkse Kiezeldagen. Tijdens dit zusje van de KEI-week presenteren verschillende kleine studentenverenigingen wat ze in huis hebben.

De kiezelverenigingen die dit jaar meedoen zijn onder andere Bernlef, Dionysos en Cleopatra. Het idee voor de kleine KEI-week werd in 1987 bedacht. Tot 1987 was het alleen mogelijk om in de aanloop naar een nieuw studiejaar lid te worden van een vereniging. Verschillende verenigingen vonden dat men zich ook halverwege het jaar moest kunnen aanmelden. Om dit te promoten werden de Kiezeldagen bedacht.

De vereniging die dinsdagmiddag als eerste aftrapte met de introductieweek was Cleopatra. In hun onderkomen aan de Kleine Pelsterstraat begon alles met een lunch. Tot donderdag vindt er een uitgebreid programma plaats zodat studenten alle ruimte hebben om kennis te maken met de verenigingen.

Luister naar Thomas Derksen van Cleopatra in gesprek met verslaggever Sebastiaan Scheffer:

Deel dit artikel: