Werknemer steelt uit eigen bedrijf

Een 51-jarige Stadjer is aangehouden voor verduistering uit de groothandel waar hij werkt. Hij werd woensdagochtend op heterdaad betrapt.

De politie had informatie ontvangen dat de medewerker handelde in gestolen spullen die afkomstig waren uit de groothandel aan het Kattegat. Samen met de bedrijfsbeveiliging werd een onderzoek opgestart. De verdachte werd woensdagochtend om 5 uur op heterdaad betrapt toen hij een gestolen lcd-televisie in zijn auto laadde.

Agenten namen vervolgens een kijkje in zijn woning aan de Ten Oeverlaan. Daar lagen veel goederen die vermoedelijk ook uit het bedrijfzijn gestolen, zoals gereedschap en huishoudelijke apparatuur. Alle spullen werden in beslaggenomen. De werkgever deed aangifte bij de politie. De verdachte zit vast voor verder verhoor.