Man meegenomen en beroofd van auto

Een 47-jarige man uit Rotterdam is zondagmiddag in de wijk Beijum door twee mannen beroofd van zijn auto en waardevolle spullen. Ook werd hij kort meegenomen.

Omstreeks 14.30 uur, stond de Rotterdammer in zijn auto op een parkeerplaats aan de Fossemaheerd toen hij door twee mannen werd bedreigd met een wapen. Hij moest zijn waardevolle spullen afgeven en kreeg opdracht om met zijn belagers weg te rijden. Op de Melisseweg moest de eigenaar uitstappen en de twee daders gingen er vervolgens met zijn auto vandoor.

De politie zocht in de omgeving intensief naar de auto maar vond hem niet.Via burgernet werden mensen opgeroepen om naar de gestolen auto uit te kijken: een grijskleurige Mercedes, type C320 met kenteken 03-JRX-7. De daders zijn twee donkere mannen met een lang en slank postuur. Een van de daders droeg een gebreid mutsje.
Burgers die de gestolen auto zien rijden of aantreffen worden door de politie nadrukkelijk verzocht om zelf geen actie te ondernemen en contact op te nemen met het landelijke alarmnummer 1-1-2.

Deel dit artikel: