Kraantje Pappie leest voor in Hoogkerk

In het kader van de Nationale Voorleesdagen is rapper Kraantje Pappie woensdag naast de kroeg en de club ook in de bibliotheek te vinden. In Hoogkerk las hij het boekje “Nog 100 nachtjes slapen” voor aan peuters.

De rapper was een beetje gespannen omdat het anders is dan een optreden. Toch vind hij het mooi in de voetsporen te treden van Bert Visser en Jacques d’Ancona. Samen met nog vele andere Bekende Nederlanders uit het hele land worden er vandaag op verschillende plekken verhaaltjes voorgelezen.

De nationale Voorleesdagen zijn bedacht om de fantasie te prikkelen, het taalgevoel te ontwikkelen en ouder en kind een leuke ochtend te bezorgen. Naast Hoogkerk is er ook in de bibliotheken van Groningen en Haren van alles te doen en te beleven. Naast het Voorleesontbijt is er een baby-, peuter- en kleutermarkt en een theatervoorstelling.

De Nationale Voorleesdagen duren tot zaterdag 2 februari.