Stadjers for the babies

Zoals elk jaar vlak voor kerst barst dinsdagavond weer het Serious Request spektakel los. In het hele land worden er verschillende acties bedacht om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Ook onder Stadjers leeft het en zijn er al verschillende acties op touw gezet.

Bij de Stedelijke Muziekschool wordt er bijvoorbeeld vrijdag een winterconcert en op zaterdag een zangworkshop gegeven. Ook zijn er individuele acties bedacht. Zo gaat Arjan Zwaagman met zijn collega’s Henk Strijker en Wilco van den Hul op vrijdag hardlopend van Groningen naar Enschede . De volledige opbrengst van deze activiteiten wordt geschonken aan Serious Request.

Het thema dit jaar is ‘Let’s hear it for the babies’. Bij dit thema wordt aandacht gevraagd voor kindersterfte in ontwikkelingslanden. De dag voor kerst worden de DJ’s uit het huis bevrijd en wordt het uiteindelijke bedrag bekend gemaakt.