Groningen pakt drie punten tijdens matige show in Breda

FC Groningen heeft vrijdagavond in een matig duel met 1 – 0 gewonnen van NAC Breda. Het enige doelpunt viel ver in de tweede helft.

Het publiek in Breda werd getrakteerd op een wedstrijd waar weinig vuur in zat. Het elftal van trainer Robert Maaskant kreeg in de eerste helft één grote kans. Michael de Leeuw schoot via Alex Botteghin op de paal. NAC kreeg twee grote kansen. Mats Seuntjens was zijn doelpunt al bijna aan het vieren toen Lorenzo Burnet de bal van de lijn haalde. Anthony Lurling tikte een voorzet tegen doelman Luciano aan.

Na de thee was het NAC dat de druk wat opvoerde. Toch kon het de verdediging van de FC niet breken. Het enige doelpunt werd uiteindelijk gescoord in de 81ste minuut door Michael de Leeuw. Hij wist de bal fraai in de touwen te schieten. Door de winst heeft de FC nu veertien punten uit twaalf wedstrijden.

Matchwinner Michael de Leeuw in gesprek met verslaggever Floris Prenger

Robert Maaskant in gesprek met verslaggever Floris Prenger

 

Mitchell Schet was tevreden met zijn wedstrijd

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *