Kraan aangereden tijdens wegwerkzaamheden

Een 37-jarige Stadjer is maandagmiddag betrokken geraakt bij een aanrijding op de N46 bij Middelstum. Hij bediende een kraan bij wegwerkzaamheden en werd aangereden door een 81-jarige automobilist uit Bedum.

De Bedummer kwam er te laat achter dat vanwege de werkzaamheden de weg voor hem was afgesloten. Hij probeerde daarom op de afrit om te keren en kwam daarbij recht voor de kraan uit. De Stadjer kon echter nog uitwijken, waardoor de voertuigen elkaar maar deels raakten.

Door de klap was de auto van de Bedummer total-loss. De 81-jarige is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht, maar mankeerde niets. De kraan van de Stadjer raakte licht beschadigd, maar kon op eigen kracht van de weg komen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *