Groningse crewleden afgereisd naar Olympische Spelen

nieuws
Crewleden Holland Heineken House vertrekken met ferry naar Olympische Spelen. Foto: randstad.nl

Tien crewleden uit de stad zijn maandag vertrokken naar de Olympische Spelen in Londen. Zij zullen in de Engelse stad allerlei taken vervullen in het Holland Heineken House.

In het Holland Heineken House zullen vanaf komende vrijdag zo’n 275 mensen werken. Het grootste deel van deze groep, waaronder de tien Groningers, reisden maandag af. Met een ferrymaatschappij vertrokken ze in de middag vanuit Hoek van Holland uitgezwaaid door familie, vrienden en kennissen maar ook door de ex-olympiërs Erben Wennemars, Bram Ronnes en Wieke Dijkstra.

De grote groep crewmembers is de afgelopen periode zorgvuldig samengesteld door uitzendbureau Randstad. Na het volgen van een aantal cursussen wordt van hen verwacht dat zij in Londen hun talenten laten zien.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *