FC Groningen verslaat Regioselectie Siddeburen met 8-0

FC Groningen heeft dinsdagavond op Sportpark Ewensborg in Siddeburen met 8-0 Regioselectie Siddeburen verslagen. De Regioselectie bestaat uit spelers van van VV Hoogezand, VV Muntendam, VV Scheemda, VV Siddeburen, en VV ZNC uit Zuidbroek.

Na de eerste helft was de stand 5-0. David Texeira scoorde tweemaal en Michael de Leeuw, Femi en Filip Kostic schreven één doelpunt op hun naam. Vlak na rust wist Paco van Moorsel het zesde doelpunt van de avond te maken. Pas in de laatste vijf minuten van de wedstrijd kwamen de laatste twee doelpunten op het scorebord. Via Jonas Ivens en een eigen doelpunt van een speler van de Regioselectie werd de eindstand bepaald.

Komende zaterdag is de volgende oefenwedstrijd van FC Groningen in Emden. Tegen de plaatselijke Kickers Emden wordt om zes uur afgetrapt.