GSV wint tweede prijs schooldub

De Groningse Schoolvereniging (GSV) heeft dinsdagmiddag de tweede prijs gewonnen van de Schooldub voor hun zelfgemaakte lipdub.

Met deze prijs hebben zij stemkastjes gewonnen waarmee zij digitaal en efficiënter in de klas te werk kunnen gaan. Een lipdub is een filmpje waarin meerdere mensen met een liedje meezingen of playbacken. In dit geval playbackten alle leerlingen en leerkrachten van de school het nummer van Queen: ‘don’t stop me now’.
De leerlingen en leerkrachten waren allemaal per klas verkleed in een bepaald thema en het filmpje bracht fraaie beelden met zich mee.

Vlak voor de prijsuitreiking ondervonden leerkrachten van de GSV via Twitter dat zij geen 3e waren geworden. Deze prijs was voor de school OBS De Meander uit Heiloo. De eerste prijs ging naar CBS Het Waterschip.

Deel dit artikel: