Flokstra gaat korfballers Nic. op veld trainen

sport
Foto: Willem Kracht - fotowkracht.nl

Jan Jouke Flokstra is de nieuwe trainer van het eerste team van de korfballers van Nic./Alfa College voor de veldwedstrijden. Dat is zaterdag bekendgemaakt.

Flokstra werd geboren op 22 oktober 1964 en woont in Groningen. Hij begon zijn korfbalcarrière als speler bij DWA en speelde daarna bij Hoogkerk en DOS’46. Daarna legde hij zich toe op het coachen en was bij verschillende verenigingen actief. Met DOS’46 wist hij in januari 2008 de Europa Cup in de wacht te slepen.

Nic. was op zoek naar een nieuwe veldtrainer omdat de broers Kees en Mike Vlietstra na de laatste wedstrijd in de Korfballeague gestopt waren. Eerder werd al bekendgemaakt dat Harold Jellema de nieuwe zaaltrainer wordt. Met de aanstelling van Flokstra is de begeleiding van het eerste team nu compleet.

De eerstvolgende wedstrijd voor Nic. in de veldcompetitie is op 29 april. Tegenstander is dan Blauw Wit uit Amsterdam.

Deel dit artikel: