Baptisten verhuizen naar Stadskerk

nieuws
Foto: sxc.hu/profile/sarah_83

De Vrij Baptistengemeente Groningen verhuist aankomende zondag naar een nieuw onderkomen. De vijftienhonderd gemeenteleden en gasten wandelen ongeveer vijf kilometer van het oude naar het nieuwe gebouw

De afgelopen maanden hebben honderden vrijwilligers geklust in de Stadskerk op het gebouw klaar te maken om er de eerste diensten te houden. “De kerk was eerst te groot voor ons, maar is door forse toename van bezoekers te klein geworden,” aldus missiepastor Jan Hooikammer. Hij vertelt ook waarom er bewust is gekozen voor een wandeling: “We reizen met elkaar door het leven en daarom willen we ook aanstaande zondag deze verandering samen maken”.

Zondag 1 april worden de eerste diensten georganiseerd in de Stadskerk, een tot kerk omgebouwde bouwmarkt aan de Friesestraatweg.