Bejaarde man opgepakt na slaan hulpverleners

112
foto: Bob de Vries

Aan de Hardewikerstraat in de stad is in de nacht van zaterdag op zondag een zeventigjarige man aangehouden nadat hij hulpverleners had geslagen.

De bejaarde had zich vervelend gedragen in een horecagelegenheid en was daarbij ten val gekomen. Omdat hij klaagde over pijn werd er door de overige aanwezigen een ambulance gebeld. Toen hij door een verpleegkundige in de ziekenauto onderzocht werd, begon hij ineens wild om zich heen te slaan.

Omdat de man niets bleek te mankeren werd hij uit de ambulance gezet en overgedragen aan de politie. Ook bij zijn aanhouding bleef de man agressief om zich heen slaan waarbij hij behalve een agent ook een beveiliger van de horecagelegenheid raakte. De man is overgebracht naar het cellencomplex. Niemand raakte gewond.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *