Tien bruikbare tips na uitzending Peter R. de Vries

nieuws

De politie heeft tien bruikbare tips binnen gekregen, na de uitzending van Peter R. de Vries op SBS6, over de onopgeloste moord op prostituee Antoinette (Saskia) Bont. De misdaadverslaggever besteedde zondag uitgebreid aandacht aan de moordzaak.

Bij het coldcaseteam kwamen uiteindelijk 20 telefoontjes binnen en ook bij Peter R. de Vries kwamen verschillende tips binnen. Hieruit zijn tien bruikbare tips naar voren gekomen met mogelijk nieuwe aanknopingspunten in het onderzoek.

De tips varieren van informatie over de herkomst van de stenen, de EGD-bus en over de vindplaats bij het Peizerdiep. Tijdens en na de uitzending zaten rechercheurs van het cold case-team klaar om telefoontjes te beantwoorden van mensen met tips. De motivatie van de rechercheurs is dan ook zeer groot om de zaak op te lossen.

De zaak Bont vertoont overeenkomsten met de zaak Roo. In de uitzending van komende zondag 4 december wordt dan ook een link gelegd tussen de moord op Antoinette en de moord op de Groninger coffeeshophouder Harry Roo.

Kijk hier de uitzending van Peter R. de Vries terug.