10.000 bezoekers voor Jonge Harten

nieuws

De veertiende editie van het grootste jongerentheaterfestival van Nederland, Jonge Harten, werd bezocht door ruim 10.000 jonge theaterliefhebbers. Er waren 37 verschillende voorstellingen, een nieuw muziekprogramma, een eigen radiozender, een festivalrestaurant, twee festivalcentra, een televisiejournaal en een eigen talkshow.

Nog meer dan in andere jaren liet Jonge Harten de veelzijdigheid van theater zien. Theatermakers speelden met onverwachte theatrale vormen en locaties. Naast veelzijdige voorstellingen bood Jonge Harten dit jaar voor het eerst een uitgebreid muziekprogramma in jazzcafé de Spieghel. Jonge Harten was dit jaar op veel plaatsen zichtbaar. Vooral het nieuwe muziekprogramma, het overvolle festivalrestaurant Het Pakhuis en de eigen radio-uitzending trokken veel aandacht.

Jonge Harten barst van energie. Theater en dans spreekt, dat heeft deze veertiende editie bewezen, met zoals gehoopt, ruim 10.000 bezoekers. Jonge Harten 2012 vindt plaats van 24 november t/m 1 december.