Oranje Nassau pakt punt tegen Urk

In de Hoofdklasse C heeft Oranje Nassau zaterdagmiddag met 2 – 2 gelijkgespeeld tegen Urk. In de wedstrijd kwamen de Groningers in eerste instantie op een 2 – 0 voorsprong.

Oranje Nassau begon goed aan de wedstrijd. Thomas Careman opende de score door in zijn eentje op de Urkse doelman af te stormen. Hij wist beheerst af te ronden waardoor de 1 – 0 een feit was. Een paar minuten later maakte Ezra Schrijver de 2 – 0 nadat hij koelbloedig in kon tikken nadat een schot van hem eerst tegen de paal weer in het veld kwam.

De voorsprong was echter van korte duur omdat binnen een kwartier de stand al weer gelijk was. In de resterende minuten wisten beide partijen het publiek niet meer te boeien met aantrekkelijk voetbal. Oranje Nassau wist geen kansen meer te creëren en Urk beperkte zich tot schoten van afstand.

Door het gelijke spel staat Oranje Nassau nu op de achtste plaats in de Hoofdklasse C met elf punten uit acht wedstrijden.