Lycurgus is Draisma Dynamo de baas

De volleyballers van Lycurgus hebben donderdagavond met 3 – 1 gewonnen van Draisma Dynamo. De oefenwedstrijd in de sporthal van het Alfa College is één van de laatste wedstrijden die voorbereidt op het nieuwe seizoen.

Dat het een gemakkelijke avond zou worden voor Lycurgus bleek niet uit de eerste set. Lycurgus kwam op een 23 – 21 voorsprong, maar daarna ging het helemaal mis. De bezoekers uit Apeldoorn wisten dankzij een aantal fraaie aanvallen langszij te komen en de set met 23 – 25 te winnen. In de tweede set waren de volleyballers van Lycurgus gretiger en werd er gewonnen met 25 – 22.

Ook de derde en vierde set werden met 31 – 29 en 25 – 21 met aantrekkelijk volleybal door de Groningers gewonnen. Komende zaterdag volgt in Tilburg nog een driekamp met Netwerk STV en Fusion Rotterdam. Op zaterdag 15 oktober begint het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Langhenkel Volley.