Politie op zoek naar getuigen verkeersongeluk Hoogkerk

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding die in de nacht van zaterdag op zondag 26 juni plaatsvond op de Zuiderweg in Hoogkerk.

Een 36-jarige Stadjer liet op de Zuiderweg zijn twee honden uit toen hij plotseling werd aangereden. Eén van de honden overleefde de klap niet. De automobilist die de veroorzaker was van de aanrijding bekommerde zich niet om de slachtoffers en reed door. Daags na het ongeluk meldde de politie dat een 44-jarige automobilist uit de gemeente Noordenveld, in Drenthe, was opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding.

Ondanks de aanhouding is het onderzoek nog altijd niet afgesloten. De politie is daarom op zoek naar getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren maar met deze informatie nog niet naar de politie zijn gestapt. Zij kunnen bellen met het landelijke telefoonnummer 0900 88 44.