Dronken spookrijder op Plataanlaan

112
foto: Bob de Vries

Een 56-jarige automobilist uit de stad is maandagnacht aangehouden voor spookrijden. De man reed over de Plataanlaan op de verkeerde weghelft en bleek bij zijn aanhouding dronken te zijn.

De spookrijder reageerde niet op lichtsignalen van een tegenligger. Die kon door uit te wijken een aanrijding nog net voorkomen. Agenten zagen het gebeuren en gingen achter de spookrijder aan. Die negeerde een stopteken en bleef op de verkeerde weghelft doorrijden.

Uiteindelijk werd de Stadjer klemgereden en tot stoppen gedwongen. Hij bleek 1,75 promille alcohol in zijn bloed te hebben. De man kreeg een bon voor gevaarlijk rijgedrag. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *