Agressieve man gooit ramen eigen appartement in

112
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Een nog onbekende man is zondagmiddag aangehouden in zijn woning in de Metaalflat in de wijk Vinkhuizen. Dit omdat hij de ramen van zijn eigen appartement had ingegooid.

Politieagenten kregen een melding binnen dat de man zich erg agressief gedroeg en dat hij bezig was om de ramen van zijn eigen woning in te gooien. De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse. Bij aankomst had de Stadjer zich in zijn woning verschanst en had de muziek hard aangezet.

Agenten ondernamen vervolgens met een scherm en een deur-ram een poging om in de woning te komen, wat gelukte. Hij kon vervolgens snel aangehouden worden en is geboeid overgebracht naar het politiebureau. Wat de aanleiding was voor de agressiviteit van de Stadjer is nog onbekend.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *