Medewerkers DUO ontvangen rekening cursus liftangst

nieuws
Stock1 08-03

De medewerkers van DUO die in februari een liftcursus volgden, hebben thuis een brief gekregen waarin staat dat ze de gemaakte kosten zelf moeten betalen. Afhankelijk van het eigen risico varieert dit bedrag van 170 tot ruim 250 euro.

De Dienst Uitvoering Onderwijs verhuisde eerder dit jaar naar het Cruiseschip. Voor de medewerkers betekende dit dat ze ineens op grote hoogte gingen werken en de lift moeten gebruiken om op de desgewenste etage te komen. Verschillende medewerkers gaven aan dat ze liftangst hadden. Eenmaal in het nieuwe gebouw werd er daarom door het psychologen collectief een exposure-therapie aangeboden om de medewerkers te laten wennen aan de lift.

De medewerkers hebben inmiddels de ontvangen rekening aangekaart bij de directie van DUO. Die heeft laten weten dat zij de rekening zal betalen.

Deel dit artikel: