FC wijst bod PSV op Matavz af (met audio)

sport
Foto: Andy Zuidema

FC Groningen heeft een bod van PSV op spits Tim Matavz afgewezen. Dat melden verschillende media zondagavond.

Er zou sinds afgelopen zaterdag door de beide clubs onderhandeld worden. Welk bedrag de Eindhovense eredivisionist voor Matavz heeft neergelegd is onbekend. Volgens algemeen directeur Hans Nijland gaat het om een keurige bieding maar dat hij het bedrag niet vindt passen bij een spits als Matavz.

De Sloveense voetballer die op 13 januari 1989 geboren werd begon zijn professionele voetbalcarrière in 2006 bij de Sloeveense ploeg NC Gorcia. Op 30 augustus 2007 tekende hij een vijfjarig contract bij FC Groningen. Afgelopen seizoen speelde hij 29 wedstrijden waarin hij zestien keer tot scoren wist te komen.

Luister hier naar de reactie van de Algemeen Directeur van FC Groningen Hans Nijland.

Deel dit artikel: