Nieuwe shirtsponsor voor korfballers Nic./Alfa College

sport
Onder toeziend oog van FC Groningen-directeur Hans Nijland, zetten André Friederich en Dolf Lubbers van Nic./Alfa-college hun handtekening onder het contract. Foto: nic-korfbal.nl

De korfballers van Nic./Alfa College hebben een nieuwe shirtsponsor. Afgelopen week werd er een contract getekend met Green City Logistics Groningen.

De naam van de sponsor zal in het komende seizoen op de voorkant van het shirt prijken. De korfbalvereniging laat in een reactie weten blij te zijn met de nieuwe sponsor omdat deze volledig aansluit bij het initiatief van Energy Valley.

Eerder werd al bekend dat de naam Energy Valley op de achterkant van het shirt van de korfballers zal staan. Energy Valley is een netwerkorganisatie die zich inzet voor de energiesector in het Noorden. De organisatie wil werk maken van schone en groene energie. Ook Nic./Alfa College gaat zich, naast FC Groningen, de volleyballers van Lycurgus en de basketballers van GasTerra Flames hiervoor inzetten.

Naast deze namen heeft Nic. ook een contract getekend voor de beide vestigingen van City Box in Groningen. Het logo van dit bedrijf zal vanaf komend seizoen op de achterkant van het broekje van de selectiespelers te zien zijn.