Nic. stunt tegen Koog Zaandijk

Nic. heeft zondagmiddag voor een grote verrassing gezorgd door van regerend landskampioen Koog Zaandijk uit Koog aan de Zaan te winnen. Het werd in de topsporthal van het Alfa-college 27-24.

De Groningers korfballers gingen prima van start, en bij rust was het 10-8. Na rust liep de thuisploeg zelfs uit naar 15-10, maar mede dankzij doelpunten van Tim Bakker en Rick Voorneveld bleef Koog Zaandijk tot 3 minuten voor tijd in de wedstrijd. Rianne Echten stelde echter met twee doelpunten achter elkaar de zege veilig. Topscorers bij Nic. waren Rianne Echten en Friso Boode met beiden 8 doelpunten en Niels Tamminga met 5 doelpunten.

Nic. staat op de achtste plaats in de Korfbal League met 7 punten uit 8 wedstrijden.