Jong FC Groningen verspeelt winst

Jong FC Groningen heeft donderdagavond met 2-2 gelijkgespeeld tegen Jong ADO Den Haag. Ondanks het gelijke spel blijft Groningen op de tweede plaats staan met 28 punten uit 15 wedstrijden.

Jong ADO kwam na vijf minuten spelen al op voorsprong. Door initiatief te nemen en door agressief spel werd de Groninger verdediging weggespeeld. Na twintig minuten spelen kwam de reactie van de Beloften uit Stad. Toch viel de gelijkmaker pas na een half uur spelen. Leandro Bacuna tekende na een fraaie aanval voor de 1-1.

In het begin van de tweede helft had Jong FC Groningen het betere van het spel. In de 70ste minuut resulteerde dit in een doelpunt. Norair Mamedov wist de bal achter de Haagse doelman in de touwen te koppen. De wedstrijd leek daarna gespeeld en de drie Groningse punten leken zeker. In de 89ste minuut werd echter een bal door doelman Steffen Bakker verkeerd beoordeeld. Bakker ving de bal, maar liet daarna weer los. De bal viel voor de voeten van een ADO-speler, die er wel raad mee wist.