Amkemaheerd krijgt deels nieuw asfalt op zaterdag 22 juni

nieuws
Foto: Manfred Richter via Pixabay

Een gedeelte van de Amkemaheerd is op zaterdag 22 juni tijdelijk afgesloten voor verkeer wegens het leggen van nieuw asfalt. Het stuk weg vanaf het zebrapad bij de Atensheerd tot het kruispunt met de Mudaheerd is dan dicht.

De werkzaamheden beginnen om 07.00 uur op zaterdagochtend en zullen naar verwachting rond 07.00 uur op zondagochtend 23 juni zijn afgerond.  Het nieuw te leggen stuk weg is dan niet toegankelijk voor auto’s. Fietsers en voetgangers kunnen wel gewoon gebruikmaken van de fiets- en voetpaden.

Het weer kan nog invloed hebben op de planning van de werkzaamheden. Bij zeer warm weer koelt het asfalt langzamer, wat mogelijk tot vertraging kan leiden. Automobilisten worden geadviseerd de aanwijzingen van verkeersregelaars en de tijdelijke verkeersborden te volgen.