170 afgestudeerden van Academie Minerva laten vanaf komend weekend hun werk zien

nieuws
Foto: Ellen Grondijs

Academie Minerva organiseert samen met tien culturele instellingen in Groningen de Graduation Show van zaterdag 15 tot en met donderdag 20 juni. Tijdens deze periode presenteren 170 afgestudeerden hun werk aan publiek.

De Graduation Show biedt een platform voor de afgestudeerden om hun talenten te delen met bezoekers en hun professionele carrières te starten. Het bekijken van de werken van de studenten kan onder andere op de locaties van Minerva in de binnenstad, maar ook in het Museum aan de A, de Oosterpoort en op het Suikerunieterrein.

De werken zijn dagelijks te bekijken van 12.00 – 20.00 uur (m.u.v. Museum aan de A: 12:00 – 17:00 uur). Meer informatie over de te bezoeken locaties is te vinden op de website van Academie Minerva.