Weekend Break Festival verspreidt 200 polaroids door de stad

nieuws

Voor het jaarlijkse Weekend Break Festival van Club Guy & Roni op 24 en 25 mei worden bezoekers op een bijzondere manier bij het evenement betrokken, door op zoek te gaan naar polaroids.

In aanloop naar het festival zijn 200 unieke polaroids verspreid door de stad, ieder met een 06-nummer erop. Deze foto’s bieden een exclusief kijkje achter de schermen van het creatieve proces achter de voorstellingen en exposities. Er zijn dansvoorstellingen, fototentoonstellingen en live muziek.

Degene die de polaroids vindt en het bijbehorende nummer belt, maak kans op een limited edition ticket voor het Festival. Deze tickets geven korting op de toegangsprijs, plus een gratis print van de duurzame drukpers en een goodiebag. De polaroids zijn te vinden op drukbezochte en culturele plekken in de stad.

Eerlijke vinders van de polaroids maken kans op een print op een kledingstuk naar keuze en een goodiebag. Om de kledingberg niet verder te vergroten neemt publiek zelf t-shirts, sokken, een tasje, keukenschort, theedoek of wat dan ook mee. Terwijl het publiek de voorstelling bezoekt, worden de ingebrachte stukken bedrukt.

Het programma is te vinden op:  https://clubguyandroni.nl/voorstelling/weekend/