Gronings whiskyplatform European Whisky Auctions bestaat drie jaar

oogochtendshow
Foto: European Whisky Auctions

Begonnen als lokale start-up, uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van online whiskyveilingen. European Whisky Auctions bestaat drie jaar en is opgericht door Groningse ondernemers Jelger Visser en Martin van Hoek. Ze zijn te gast tijdens het radioprogramma de OOG Ochtendshow.

Het grootste deel van de whisky’s dat ter veiling wordt aangeboden, komt uit Europa. De rest komt uit andere delen van de wereld. De ondernemers begonnen met een klein bestand met geïnteresseerden dat zich in de loop der tijd steeds meer heeft uitgebreid.

Om haar driejarig jubileum te vieren heeft European Whisky Auctions drie maanden lang een reeks acties, bedoeld om zowel kopers als verkopers te bedanken en te belonen.

De OOG Ochtendshow is een vrolijke radioshow met het lokale nieuws, de beste muziek en natuurlijk het weer, en beluister je iedere werkdag van 07:00 – 09:00 uur op OOG Radio. Hier vind je alle interviews van de OOG Ochtendshow.