Conflict op Aweg mondt uit in steekpartij; 29-jarige man uit Ter Apel raakt gewond (update)

nieuws
Foto: 112 Groningen

De politie onderzoekt een steekincident, dat rond 01:15 uur plaatsvond aan de Aweg in de nacht van zondag op maandag. Bij het incident raakte een 29-jarige man uit Ter Apel gewond.

De politie laat weten dat er, voorafgaand aan de steekpartij, een conflictsituatie was ontstaan tussen meerdere personen. Eenmaal bleek er ook gestoken te zijn tijdens de ruzie. Het slachtoffer werd gevonden aan de Westerbinnensingel: een 29-jarige man uit Ter Apel. Hij werd overgebracht naar een ziekenhuis.

Agenten startten meteen een zoekactie naar verdachten in de omgeving, maar zonder resultaat. Op de plek van de steekpartij werd meteen sporenonderzoek gedaan en praatten agenten met getuigen. De politie gaat maandag verder met een buurtonderzoek en agenten gaan kijken naar camerabeelden uit de omgeving. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De recherche laat weten dat de politie graag in contact komt met meer getuigen van dit steekincident. Ook andere mensen die informatie hebben rond het onderzoek worden opgeroepen zich te melden. Contact opnemen met de politie kan via telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.