Opnieuw winst vrouwen Drs. Vijfje, PKC’83/Team Amoeri verliest topper

sport
Foto: sciucaness from FreeImages

De vrouwen van Drs. Vijfje hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen ZVV Middelburg met 3-2 gewonnen. Het was de vierde overwinning op rij in de eredivisie B zaalvoetbal.

Tessa Grashuis opende de score, maar Middelburg kwam langszij. Nouk van der Wal tekende opnieuw voor een Groningse voorsprong. Na rust kwam de ploeg uit Zeeland weer op gelijke hoogte. Maar een doelpunt van Josefien Slump kwam Middelburg niet meer te boven.

Drs. Vijfje blijft tweede. De studentes moeten eerste worden om aan de play-offs voor het landskampioenschap mee te doen.

Heren

PKC’83/Team Amoeri verloor in de eerste divisie A de topper in Den Helder tegen Zeemacht. Het werd 5-3 voor de nummer drie. PKC blijft tweede. Maar door de nederlaag liep de achterstand op White Stones op tot vijf punten. Over twee weken speelt PKC thuis tegen White Stones.

Drs. Vijfje verloor thuis ook met 5-3 van het tweede team van FC Marlene. Vijfje blijft tiende.