Automobilist gewond bij verkeersongeluk Damsterdiep

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op het Damsterdiep zijn de bestuurders van twee personenauto’s op elkaar gebotst. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur op de kruising met de Oliemuldersweg. “Twee automobilisten zijn op de kruising op elkaar gebotst”, vertelt Ten Cate. “Ik vermoed dat de bestuurder van de Volkswagen de Oliemuldersweg op wilde rijden. Door de botsing ontstond er flink wat schade aan beide voertuigen. Hulpdiensten waren snel aanwezig. Eén van de automobilisten is behandeld door ambulancepersoneel. Dit slachtoffer is uiteindelijk met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Het ongeluk gebeurde op een kruispunt dat uitgerust is met verkeerslichten. Voor zover bekend werkten de verkeerslichten op het moment van het ongeluk naar behoren. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl