Nog geen verdachte aangehouden voor schietincident in Paddepoel

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie is nog altijd op zoek naar de persoon die zaterdagmiddag in de Zonnelaan in de wijk Paddepoel met een vuurwapen heeft geschoten. Er is nog niemand aangehouden.

“Het politieonderzoek is nog steeds in volle gang”, laat een politiewoordvoerder weten. “Een arrestatieteam heeft in de middag een inval gedaan in een woning aan de Zonnelaan, maar er is nog geen verdachte aangehouden.” Nieuwsfotografen vertellen dat de inval gedaan werd door de Dienst Speciale Interventies, DSI, van de politie. Daarbij is er onderzoek gedaan in een woning aan de Zonnelaan, en werd ook een garagebox bekeken. Daarbij werd er niemand aangetroffen.

Rond 13.00 uur werd er in de omgeving van de Zonnelaan geschoten. Naar alle waarschijnlijk ging er een ruzie vooraf, waar diverse mensen bij betrokken waren. Over en weer vielen rake klappen, waarbij er op een gegeven moment een schot klonk. Volgens de politiewoordvoerder is er niemand gewond geraakt. Toen agenten arriveerden was er niemand meer op de locatie aanwezig. Mensen die iets gezien hebben, of die meer informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44 of Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl