Stil asfalt op deel Diamantlaan en Edelsteenlaan

nieuws

Het asfalt van de Edelsteenlaan en een deel van de Diamantlaan wordt vanaf maandag vervangen door een geluid reducerende asfaltlaag. Op maandag 6 november gaan de wegen weer open voor het verkeer.

Voor de Edelsteenlaan gaat het om het deel tussen de Goudlaan en de hoek met de Diamantlaan. Voor de Diamantlaan gaat het om het deel tussen de Edelsteenlaan en de Barnsteenstraat.

Vanaf maandag tot en met 3 november zijn er werkzaamheden, waarbij de automobilisten en fietsers nog deels gebruik kunnen maken van de weg. Vanaf 4 november 07.00 uur tot en met 6 november 06.00 uur kunnen automobilisten en fietsers geen gebruik meer maken van de weg.

Het verkeer wordt dan omgeleid. De voetpaden blijven vrij en parkeren aan de wegvakken is in het weekend niet mogelijk. Er worden tijdelijke parkeerverboden geplaatst en het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.