Fietser gewond bij verkeersongeluk Hoendiep

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op het Hoendiep is dinsdagavond een fietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur tussen de stad en Hoogkerk. “Het lijkt te gaan om een eenzijdig verkeersongeluk”, vertelt Ten Cate. “Een persoon op een deelfiets is ten val gekomen en daarbij gewond geraakt. Omstanders zagen het gebeuren. Zij hebben het alarmnummer gebeld en hebben eerste hulp verleend.” Hulpdiensten waren snel aanwezig. “Ambulancemedewerkers hebben het verlenen van hulp overgenomen. De persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl