Ring-Zuid en A7 komend weekend dicht tussen Julianaplein en Hoogkerk

nieuws
Foto: Groningen Bereikbaar

De zuidelijke ringweg en de A7 zijn komend weekend dicht tussen het Julianaplein en de afrit naar Hoogkerk. Dat betekent dat ook de westelijke ringweg dicht is vanaf de afrit naar de Peizerweg tot en met de aansluiting met Ring-Zuid.

De afsluiting begint vrijdagavond om 20.00 uur en duurt volgende week maandag 06.00 uur.

De A7 in de andere richting, van Hoogkerk naar Groningen, blijft wel beschikbaar. Ook is het nog steeds mogelijk de westelijke ringweg richting het noorden te bereiken voor verkeer vanaf het Julianaplein, Laan Corpus den Hoorn of vanuit de richting Drachten.

Verkeer op Ring West richting Hoogkerk/Drachten wordt omgeleid via het Hoendiep en kan in Hoogkerk weer de A7 op. Verkeer vanuit het oosten (Ring Zuid/Hoogezand) en vanaf de A28 kan via het Julianaplein naar de westelijke ringweg en ook via het Hoendiep naar Hoogkerk.