Concourslaan weer open onder ringwegviaduct

nieuws
Foto via Groningen Bereikbaar

Fietsers en voetgangers kunnen sinds vrijdagmiddag aan de Concourslaan weer onder het viaduct van de westelijke ringweg door.

De werkzaamheden rond de sloop van het laatste gedeelte van het viaduct zijn sneller gegaan dan gepland. Drie weken geleden dacht aannemerscombinatie Herepoort nog dat de onderdoorgang ook volgende week nog afgesloten zou zijn.

Het werk is nog niet af en er staat nu een rij containers rond de bouwplaats. Er kan nu veilig onder de werkzaamheden door gewandeld worden. Fietsers moeten hier dus nog wel even afstappen. Ook moet het verkeer op de Concourslaan de komende tijd nog rekening houden met extra bouwverkeer.

Later dit jaar is de onderdoorgang nog een aantal keren dicht. De data van deze stremmingen zijn nog niet bekend.