Agenten hebben handen vol aan twee recalcitrante overlastgevers

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Verschillende politieagenten kwamen er zaterdagochtend aan te pas om op de Grote Markt twee overlastgevers in te rekenen. Dat meldt de politie op sociale media.

“We hebben hulp geboden aan de collega’s van de binnenstad bij de aanhouding van twee verdachten”, schrijft de politie. “Wij hebben één van de verdachten overgebracht naar het bureau aan de Rademarkt.” Agenten van de andere eenheid ontfermden zich over de andere verdachte. Eenmaal op het bureau waren de verdachten nog niet tot rust gekomen. “Beide personen waren behoorlijk recalcitrant.”

“Er werden diverse verwensingen en ziektes ter sprake gebracht. Ook werden wij meerdere malen geconfronteerd met de eindigheid van ons bestaan.” De twee personen blijven voorlopig vastzitten. Er wordt onderzoek naar hen gedaan.