Viaduct Van Ketwich Verschuurlaan weer open

nieuws
Foto: Rijkswaterstaat via Groningen Bereikbaar

Het viaduct onder de A28 bij de Van Ketwich Verschuurlaan kan vanaf deze zaterdag weer gebruikt worden door het verkeer. Dat laat Groningen Bereikbaar weten.

Gedurende deze zomer wordt de oostzijde van de A28 heringericht. Vorig jaar is de westzijde al aangepakt. Vanwege deze werkzaamheden was het viaduct afgesloten. De op- en afrit bij de Van Ketwich Verschuurlaan zijn de komende twee weken, tot vrijdag 25 augustus 22.00 uur, wel afgesloten. Dit heeft te maken met werkzaamheden, die de komende periode worden uitgevoerd op de A28 richting het Julianaplein.

In het weekend van 26 en 27 augustus wordt de A28 vanaf Haren tot het Julianaplein opnieuw geasfalteerd. Eind augustus moeten alle werkzaamheden op deze locatie klaar zijn. Meer informatie vind je op deze website.