Politie vermoedt opzet bij woningbrand Pasteurlaan; getuigen en camerabeelden gezocht

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie heeft vrijdagmiddag een oproep gedaan richting mogelijke getuigen van de vermoedelijke brandstichting bij een woning aan de Pasteurlaan, die in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsvond.

De dienst spreekt nog steeds over een vermoedelijke brandstichting, die rond 02.00 uur uitbrak. De bewoners waren op dat moment niet thuis. Wel zorgde de brand voor veel schade. Kort na de brand werd al duidelijk dat de brand waarschijnlijk te maken heeft met een langdurige burenruzie. Een explosie voor de woning drie weken terug zou ook terug te leiden zijn naar dit conflict.

De politie doet vrijdagmiddag een oproep aan getuigen van de (vermoedelijke) brandstichting van afgelopen woensdag om zich te melden. Daarnaast is de dienst op zoek naar camerabeelden van het incident. Contact opnemen met de politie kan via telefoonnummer 0900-8844. Houd daarbij registratienummer 2023216681 bij de hand.