Zuidelijke ringweg is komend weekend dicht tussen Julianaplein en Ring-West

nieuws
Foto: Rijkswaterstaat via Groningen Bereikbaar

De zuidelijke ringweg (N7) is vanaf vrijdagavond 22.00 uur het hele weekend dicht van het Julianaplein tot de westelijke ringweg voor verkeer richting Hoogkerk en Drachten.

Aannemerscombinatie Herepoort gaat komend weekend de nieuwe verbinding tussen Ring-Zuid en Ring-West aansluiten. Deze verbinding is al sinds 1 april van dit jaar niet in gebruik. Vanaf maandagochtend is de nieuwe verbinding open en kan het verkeer eindelijk weer vanaf het Julianaplein de westelijke ringweg op.

Het inmiddels bekende ‘rondje ringwegen’ vormt opnieuw de omleidingsroute. Na een route die helemaal om de stad heen leidt, kan het verkeer via de rotonde bij de Laan Corpus den Hoorn haar weg weer vervolgen op de A7 richting het westen.