Wethouder Molema krijgt sleutel van Roze Zaterdag

nieuws
Foto via Gemeente Groningen

Wethouder Manouska Molema ontving donderdagmiddag de sleutel van Roze Zaterdag. Groningen is op 22 juni volgend jaar de stad waar Roze Zaterdag gevierd wordt.

De sleutel is afgelopen weekend officieel overgedragen aan het bestuur van de stichting Roze Zaterdag Groningen. Dat gebeurde door de Stichting Roze Zaterdag Goes, de stad waar het evenement afgelopen weekend plaatsvond. Donderdagmiddag ging de sleutel naar wethouder Molema, die ervoor gaat zorgen dat deze een mooie plek krijgt in het Stadhuis.

Het doel van de Stichting is om het hele jaar diverse activiteiten te organiseren waarin verbinding het centrale thema gaat zijn en waarmee op positieve wijze belangrijke LHBTI+ thema’s een plek krijgen. De gemeente en provincie Groningen ondersteunen de Pride van volgend jaar.